De Ziua Iei

De Ziua Universala a Iei va arat cu ce ma indeletnicesc de citeva luni incoace. Pentru moment lucrez  imi stric ochii cosind la a doua mineca, la anul trag nadejde sa va arat intreaga ie. Si va rog sa nu ma intrebati unde o sa o port, ca asta nu stiu nici eu!

ie

Simbata si duminica frumoasa va doresc! Si purtati ii, daca aveti!

16 réflexions sur “De Ziua Iei

  1. Ai lucrat super, imi place foarte mult ! Felicitari, Elena !
    Poti sa o porti oriunde, la un spectacol, in vizita, la cinema, la restaurant, la orice evenimant. Merge la fusta la pantaloni chiar si la blugi !

    J’aime

  2. Multumesc Geta! Ma chinui la cusut,ca nu vad bine sa cos desi nu mi-au crescut dioptriile.
    In teorie stiu ca se poate purta oriunde, practic mi se pare ciudat sa o port aici, in Romania ar fi mers mai mult. Deja sa o termin si o sa vad atunci cum e cu purtatul.

    J’aime

  3. Minunat lucrat! cata migala! bravo, spor!

    Eu din motive de ochi am oprit lucrul la ie. Acum 2 ani aveam balcon mai mare pe sud-vest si puteam sa ma asez intr-un colt in soare cu ghergheful in mana (acum e juma pe nord si juma pe sud si nu incap de rosii 😀 ) …

    J’aime

  4. Mersi!
    Lasa, mai bine ca ai rosii!
    Si eu trebuie sa am lumina mare, dar si lupa. In schimb n-am ghergef. Ma gindeam daca sa plec cu ea la mare, sa cos pe plaja, dar apoi mi-am spus ca am eu lucruri mai interesante de vazut si de facut.

    Aimé par 1 personne

  5. Tre’ sa ai rabdare de fier si sa te pasioneze cu adevarat pentru a face asa ceva. Ia o poti purta la orice, n-ai vazut ca-n ziua de astazi a devenit must have in garderoba? 😀

    Spor la treaba, abia astept s-o vad la final! Apoi, te apuci de preluat comenzi. :))

    Aimé par 1 personne

Laisser un commentaire